Welkom bij Wash & Wax

Welkom op de website van Wash & Wax.

Wat begon als een droom, is nu een echt avontuur geworden. Wash & Wax is een feit en nu de website ook af is, is het natuurlijk ook tijd voor een eerste bericht. We leggen je graag uit wat Wash & Wax precies doet.

Wanneer je trots bent op je auto, zorg je er goed voor. Het liefst wil je hem als nieuw houden en er schoon en glanzend uit laten zien. Helaas verliest de lak na enkele jaren zijn glans en is je auto niet meer zo mooi schoon te krijgen. Daarnaast kunnen zand en vuil de lak aantasten en krassen veroorzaken, zeker als het met een spons of de borstels van de wasstraat in aanraking komt.

Jouw auto weer als nieuw!

Wash & Wax biedt de oplossing! Ik laat uw auto er weer net zo uitzien als toen hij uit de showroom kwam! Ik doe dit door middel van auto detailing. De auto wordt eerst met de hand gewassen en vervolgens gepoetst door middel van machinaal polijsten. Krassen verdwijnen hiermee direct. Na behandeling met wax of sealant (lakverzegeling) glanst de auto als nieuw en is direct beschermd tegen vuil, teer, insecten, vogelpoep en andere invloeden van buitenaf.

Je hoeft er de deur niet voor uit.

Een glanzende, goed onderhouden auto is natuurlijk al fantastisch, maar het wordt nog mooier! Je hoeft er namelijk de deur niet voor uit! Ik kom bij je thuis of op een andere gekozen locatie om je auto te verzorgen. Het enige wat ik hiervoor nodig heb is een aansluiting voor water en stroom en een veilige werkomgeving, waar weggebruikers geen hinder hebben van de werkzaamheden.

10 jaar ervaring

Met 10 jaar ervaring is jouw auto bij mij in vertrouwde handen. Uiteraard maak ik gebruik van professionele materialen en de beste technieken om jouw auto in perfecte staat te houden. Aan de achterzijde staan de mogelijkheden en de prijslijst. Gun je jouw auto de beste verzorging? Neem dan direct contact op voor meer informatie of een afspraak. Ik hoop van je te horen.